"beraber Çalışmak Bereket Getiriyor"

"beraber Çalışmak Bereket Getiriyor"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in ilçelerle yapmış olduğu yatırım toplantısı Talas Belediyesi ile devam etti. Toplantıda uyum içinde çalışmanın ve birlikte planlamanın önemini vurgulayan Başkan Çelik, "Birlik beraberliğin bereketi işlerimize yansıyor" dedi.
Talas Belediyesi ile yapılan planlama toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ile Büyükşehir ve Talas Belediyesi bürokratları katıldı.
Toplantıda Talas Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan ve 2016’da yapılması planlanan projelerle ilgili bir sunum yapıldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, nüfus artışının en yoğun olduğu ilçelerden Talas’ta artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak için pek çok projenin hayata geçmesine destek veren Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Özellikle 2015 yılında hizmete giren raylı sistem, Talas’ın en büyük sorunu olan okul sorununun giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan dört okul, sosyal mekanlar, yenilenen yollar ve Talas’ın tüm mahallelerine ulaşım hizmeti sunulması gibi yatırımlar üzerinde duran Palancıoğlu, "Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Uyum içinde çalışmanın sonuçlarını da görüyoruz. Talas’a vermiş olduğu desteklerden dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.
"KOORDİNELİ ÇALIŞMAK KAYNAK İSRAFINI ÖNLÜYOR"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, önümüzdeki yılların planlanması için tüm ilçelerde yatırım toplantıları yaptıklarını belirterek bu toplantılarda öncelikle yapılan işlerin son durumunu gözden geçirdiklerini, ardından da 2016 ve sonrasına ilişkin planlama yaptıklarını belirtti. Yatırım toplantılarında gerek alt ve üstyapı, gerek sosyal projeler ve gerekse dönüşüm projelerinin tamamını masaya yatırdıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla yapılan toplantıların tecrübe paylaşımı açısından da faydalı olduğunu ifade etti ve her ilçenin birbirinden etkilenmesiyle daha iyi hizmetin verildiğini kaydetti.
Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini de vurgulayan Başkan Çelik, "Birlik beraberliğin ve uyumun getirdiği bereket işlerimize de yansıyor. Altyapıların koordine edilmesi de bu toplantılarda ortaya çıkıyor. Bu koordine kaynak israfını önlüyor. Bu anlamda yatırım toplantılarına çok önem veriyoruz. İnşallah bundan sonra da bu tarz çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Hazırlanan projelerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


 

Google+ WhatsApp