Başkan Memduh Büyükkılıç,

Başkan Memduh Büyükkılıç,

İSO ikinci 500 Listesindeki Kayseri Firmalarını Kutladı

 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017’ araştırma sonuçları açıklanması ile bu listede yer alan Kayseri Firmalarını kutlayan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin hem istihdama hem de ekonomiye yön veren bir bölge şehir olduğunu bir kez daha kanıtladığını söyledi.

Kayseri Belediyeleri olarak 20 yıldır yapılan belediyecilik çalışmalarının spor, eğitim, sağlık gibi alanlarda kendini gösterdiği gibi sanayi ve ticarette de etkisini gösterdiğini belirten Başkan Memduh Büyükıklıç “İstanbul Sanayi Odası sonuçlarına göre 2017 yılı İSO ikinci 500 listesinde 14 KAYSO üyesi firması, KTO dan ise 18 firma yer almıştır. ilk 500 listesinde 14, ikinci 500’de toplamda 32 firma yani genel de 46 firma ile Kayseri bölge şehir olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Bu gelişmelerde belediye yatırımlarının büyük paylı vardır. Kayseri Belediyeleri yatırımları ve icraatları ile her zaman yatırımcının yanında olmuş sonuçta üreten ve kazanan bir şehir Kayseri örnek modeli oluşmuştur“ diye konuştu.

Kayseri firmaların başarısıyla gurur duyduklarını bildiren Başkan Memduh Büyükkılıç "2023 hedeflerine ulaşmış bir Kayseri için daha çok firmamızın Türkiye'nin ilk 500 Sanayi kuruluşu içerisinde yer alabilecek kapasiteye sahip olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp