"bağımlılıkla Mücadele Etmek Tüm Toplumun Görevidir''

"bağımlılıkla Mücadele Etmek Tüm Toplumun Görevidir''

Ak Parti Kayseri Milletvekili Opr. Dr. Kemal Tekden "Bağımlılıkla mücadele tüm toplumun görevidir" dedi. Yeşilay Kayseri Şubesini ziyaret eden Milletvekili Opr. Dr. Kemal Tekden "Türkiye’deki gençliğimizi sorunları ile yakından ilgilenmemiz gerekir, gençliğin derdi bizim derdimiz olmalıdır" diye konuştu.
Yeşilay Kayseri Şube Başkanı ve Yönetim kurulunu ziyaret eden Ak Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden’i Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Şube başkanı Mehmet Adıgüzel tarafından yönetime geldikleri günden beri yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Kemal Tekden yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Yeşilay şube Başkanı ve üyelerine teşekkür etti.
Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel "Gönüllülük esasına göre hizmet veren şubemizde biz gidince hoş bir seda bırakma niyetindeyiz" dedi. Adıgüzel, "Bizler topluma fayda sağlayan dernekler olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte ortak çalışmalar yapıyoruz. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız için, alkol, uyuşturucu, madde bağımlılığı ve son dönemlerde bilgisayar bağımlılığından kurtulabilmeleri için projeler üretip programlar yapıyoruz. Gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Amacımız hoş bir seda bırakmak" diye konuştu.
Ak Parti Kayseri Milletvekili Opr. Dr. Kemal Tekden ise, "Bizlerin derdi gençlik. Gençliğin derdi bizim derdimiz olmalıdır. Onlara nasıl yardım etmenin çabası içerisindeyiz. Allah binlerce razı olsun. Yeşilay’ımız Türkiye’de gençliğimizin, toplumumuzun sağlığı için çok büyük gayretler sarf ediyor. Sizlerde bunun içerisindesiniz. Tebrik ediyorum. Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir toplum olmak için gençlerimizi bağımlılıktan kurtarmamız gerekir. Madde bağımlılığı gençlerimizi sıkıntıya sokuyor. Teknoloji ve internet bağımlılığı da gençlerimizi sağlıklı düşündürmüyor. Adeta onları esir alıyor. Onların sağlıklı bir birey olarak yetişmesine engel oluyor. Akıl tutulması oluyor. Bağımlılıklarla mücadele etmek tüm toplumun görevidir. Ama bu konuda en iyi mücadeleyi yapan Yeşilay. Bu bakımdan tebrik ediyorum. Hep beraber bizlerde Yeşilay a katkı sağlamak için buradayız. Elimizden neler geliyorsa sizin yanınızdayız" ifadesinde bulundu.

Google+ WhatsApp